Αν δεν προσθέσετε τρόπο πληρωμής μέχρι το τέλος της δωρεάν δοκιμής 7 ημερών, συνεχίζετε αυτόματα με το δωρεάν πλάνο Basic χωρίς καμία χρέωση. Τα πληρωμένα πλάνα ανανεώνονται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου χρέωσης και μπορείτε να τα ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.