Μεταβείτε στις ρυθμίσεις από το μενού χρήστη → «Διαχείριση Λογαριασμού».
Προσωπικά Στοιχεία
Επεξεργασία ονόματος και βασικών στοιχείων προφίλ.
Αλλαγή κωδικού πρόσβασης.
Διαγραφή λογαριασμού — Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κινητού (Προφίλ → Επικίνδυνη ζώνη → Αίτημα διαγραφής λογαριασμού) ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.